Browsing: Aforizma e Ditës

Aforizma e Ditës
0

Pretendimi se shkencat pozitive s’janë asgjë, është fanatizëm i tepruar dhe injorancë, ndërkaq që hedhja…

Aforizma e Ditës
0

Dituria është një udhëzues; nëse do të mbështetej në zbulesën hyjnore, e do të ushqehej…

Aforizma e Ditës
0

Është e vërtetë se njeriu në vetvete është një qenie e dobët, por është gjithashtu…