Po kërkoni: Namazi

Namazi

Namazi
0

إِنَّ الصَّلَاةَ كَانَتْ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ كِتَابًا مَوْقُوتًا “Namazi është detyrë për besimtarët në kohë të…

Namazi
0

O besimtarë, kur të thirreni për (të falur) namazin (e xhumasë) në ditën e premte,…

Artikuj
0

Namazi është miraxhi i besimtarit, mjeti i udhëtimit dhe drita në rrugën e miraxhit, anija-avioni-sateliti…

Lajme
0

Namazi është kushti i dytë dhe më i rëndësishëm i fesë Islame pas fjalës së…

1 2