Po kërkoni: Slider

slider

Komentim i Kuranit
0

Komentimi i Sures En-Nas – 114 بِسمِ اللَّهِ الرَّحمٰنِ الرَّحيمِ  1) قُل أَعوذُ بِرَبِّ النّاسِ…

Komentim i Kuranit
0

Komentimi i Sures El-Felek – 113 بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ (1) مِنْ…

Namazi
0

إِنَّ الصَّلَاةَ كَانَتْ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ كِتَابًا مَوْقُوتًا “Namazi është detyrë për besimtarët në kohë të…

Komentim i Kuranit
0

Komentimi i Sures El-Ihlas – 112 بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـنِ الرَّحِيمِ {قُلْ هُوَ اللَّـهُ أَحَدٌ .…

Artikuj
0

Kuptimi dhe rëndësia themelore e secilës normë islame, është fisnikërimi, humanizmi dhe përsosmëria e njeriut.…

1 2 3 13