وَأَقِمِ الصَّلَاةَ طَرَفَيِ النَّهَارِ وَزُلَفًا مِّنَ اللَّيْلِ ۚ إِنَّ الْحَسَنَاتِ يُذْهِبْنَ السَّيِّئَاتِ ۚ
ذَٰلِكَ ذِكْرَىٰ لِلذَّاكِرِينَ

“Dhe fale namazin në dy skajet e ditës, dhe në orët e afërta të natës (me ditën). S’ka dyshim se veprat e mira i shlyejnë ato të këqijat. Kjo është një këshillë për ata që pranojnë këshillat!” (Surja Hud-114)

Lexo  Surja el-insan (76:2-3)
Ndajeni me miqtë tuaj...