Author islami.al

Komentim i Kuranit
0

Komentimi i Sures El-Felek – 113 بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ (1) مِنْ…

Namazi
0

إِنَّ الصَّلَاةَ كَانَتْ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ كِتَابًا مَوْقُوتًا “Namazi është detyrë për besimtarët në kohë të…

Komentim i Kuranit
0

Komentimi i Sures El-Ihlas – 112 بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـنِ الرَّحِيمِ {قُلْ هُوَ اللَّـهُ أَحَدٌ .…

Haxhi
0

Haxhi, vizita e vendeve të shenjta, bindja dhe përgjigjja ndaj thirrjes së Allahut Mëshirues për…

Hadithi i Ditës
0

Ebu Musai (r.a.) tregon se Pejgamberi (a.s.) ka thënë: “Askush nuk është me durimtar se…

1 2 3 8