Personi i agjëruar, duke filluar të hajë kur bëhet koha e iftarit, thotë kështu: Etja mbaroi, damarët u njomën dhe në dashtë Allahu, shpërblimi na erdhi!

Lexo  Kur vesh një rrobë të re
Ndajeni me miqtë tuaj...