“Askush prej jush të mos e dëshirojë vdekjen vetëm se i ka ndodhur ndonjë fatkeqësi! Por nëse do ta dëshirojë me patjetër, të lutet kështu: Zoti im! Më jep jetë për sa kohë jeta është e mbarë për mua, dhe merrma shpirtin kur vdekja të jetë e mbarë për mua.” [Buhari, merdâ 19; Muslim, dhikr 10]

 

Ndajeni me miqtë tuaj...