ilmihali

اللهم إني أسألك صحة في إيمان، و إيمانا في حسن خلق، و نجاحا يتبعه فلاح، و رحمة منك و عافية و مغفرة منك و رضوانا

“Allahu im! Kërkoj prej Teje të më dhurosh vitalitet në besim, e besimin ma zbukuro me një moral të bukur e të këndshëm, suksesin tim pasoje me çlirim (nga çdo gjë shqetësuese dhe e padëshirueshme), më mbulo me mëshirën dhe begatinë Tënde (siç të ka hije Ty), si dhe me bëj të denjë të fitoj faljen dhe kënaqësinë Tënde!”

Lexo  Kur vesh një rrobë të re
Ndajeni me miqtë tuaj...