Ebu Musai (r.a.) tregon se pejgamberi (a. s.) ka thnë: “Shembulli i një njeriu që e kujton Zotin e tij (me lëvdata, falënderime dhe madhërime për Të), në krahasim me një njeri që nuk e kujton Zotin e vet, është si shembulli i të gjallit me të vdekurin”. (6407)

Ndajeni me miqtë tuaj...