“Besimtarët janë si një trup (në çështjen) e dashurisë dhe mëshirës ndaj njëri-tjetrit. Kur trupi të ndjejë dhimbje në një organ, edhe organet e tjera të trupit vuajnë nga pagjumësia dhe temperatura e lartë.”

Ndajeni me miqtë tuaj...