ilmihali

وَالَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ أُولَٰئِكَ أَصْحَابُ الْجَنَّةِ ۖ هُمْ فِيهَا خَالِدُونَ ﴿٨٢ 
“E ata që besuan dhe bënë vepra të mira, ata janë banues të xhennetit, aty janë përgjithmonë”. (Surja Bekara 2/82)
Lexo  Surja Esh-shûra (42:11)
Ndajeni me miqtë tuaj...